2022-12-08 16:15 || 1.0.0
  • Intézetünk
  • Munkatársaink
  • Tevékenységeink
  • Orvosoknak
  • Gyakori kérdések
  • Cikkek
  • Elérhetőségek
  • Karrier
  • Telefon: (+36) 1 887-7901 | E-mail: info@ogk.hu
    Magas kontrasztú nézet

    Karriernap 2019

    Ez a cikk több mint 2 éve frissült utoljára. Kérjük, olvasáskor vegye ezt figyelembe!

    I. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze

    2019. március 23-án új néven, de a megszokott helyszínen, a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében rendezték meg a Semmelweis Egyetem Karriernapját. A Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ idén második alkalommal vett részt kiállítóként. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a visszajelzések alapján ismét a mi dupla kiállítóterünk volt az egyik legimpozánsabb a rendezvényen.

    A szervező Semmelweis Alumni csapata idén is sikeresen zárta a rendezvényt: közel 40 egészségügyi intézménnyel és 37 előadóval várták több mint 813 regisztrált hallgatójukat. Az összes jelentősebb szak számára készültek speciális előadásokkal, beszélgetésekkel. „Úgy gondolom, hogy jelenleg a mi Karriernapunk az egyik legjobb útravaló csomag az egészségügyi pályára készülőknek.” – mondta Fügedi Gergely.

    Nagy volt az érdeklődés, sokan keresnek állást

    Az állásbörze 10.00-kor kezdődött, a hallgatók már reggeltől özönlöttek az épületbe és bombázták kérdéseikkel a kiállítókat - lelkesedésük pedig szerencsére késő délutánra sem csappant. A nap során sok fiatal kollégát megismerhettünk, nem csak végzős, hanem negyed, ötödévesek is érdeklődtek, nagyon bátran, részletekbe menően kérdeztek orvos, ápoló és a HR-en dolgozó kollégáinktól. Zömében orvosnak, gyógytornásznak, egészségügyi ügyvitelszervezőnek, gyógyszerésznek készülő hallgatókkal beszélgettünk. 30 fő adta meg az elérhetőségét, mindannyiukkal felvesszük a kapcsolatot és várjuk Őket a közelgő nyílt napunkra!

    Előadással is készültünk

    A Semmelweis Egyetem dísztermében dr. Éltes Péter kollégánk tartott előadást. A szervezők olyan előadókat hívtak meg, akik már néhány éve a pályán vannak, sikeresek a szakmában, azonban még nem felejtették el a pályakezdést és a végzés körüli kihívásokat. Éltes doktor előadásában beszélt a pályakezdéséről, arról, hogy annak idején a TDK munkája kapcsán vette fel a kapcsolatot az intézményünkkel. Előadásában bemutatta az Országos Gerincgyógyászati Központban zajló komprehenzív gerincgyógyászatot és az In Silico Biomechanikai Labort.

    BEK és OGK - megbízható, hiteles partner

    Az volt a célunk a SOTE karriernapon, hogy minél több hallgató ismerje meg a Budai Egészségközpontot és szakkórházát, az Országos Gerincgyógyászati Központot, illetve hitelesen mutassuk be szolgáltatásainkat és munkalehetőségeinket. Nagyon örülünk, hogy rengeteg végzős orvos, gyógytornász és ápoló érdeklődött intézményeink iránt. Örömmel vettük, hogy a jelenlévők bátran és közvetlenül kérdeztek minket ajánlatainkról. Több száz szórólapot, bemutatkozó füzetet és egyéb ajándékot osztottunk ki a fiataloknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 12nm2-es standunk kiemelkedően szép és színvonalas volt. Igencsak figyelemfelkeltő volt a kiállítóterünkben elhelyezett 75"-os LED TV, melyen egész nap a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ videói futottak: munkavállalói interjúk, gyógytorna videók és különböző prezentációk.

    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, felhívás.
    Karriernap a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében, életkép.