• Intézetünk
 • Munkatársaink
 • Tevékenységeink
 • Orvosoknak
 • Gyakori kérdések
 • Elérhetőségek
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@ogk.hu
  language enmagyar
  Sajtómegjelenések
  Sajtóközlemények
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2021-es cikkek

  SummaHosp: ingyenes modulok

  Az Országos Gerincgyógyászati Központ fekvőbeteg ellátásában, valamint a várólista és a műtéti tevékenységek szervezésében közel 10 éve partnerünk a SummaHosp csapata. Az alábbiakban közreadjuk a SummaHosp járványügyi közleményét.

  A SARS-CoV-2 vírus okozta járvány-vészhelyzet leküzdéséhez, az egészségügyi szolgáltatók jelen helyzetben keletkező plusz feladatainak minél hatékonyabb ellátásához, valamint az egészségügyi dolgozók, adminisztrátorok otthoni munkavégzésének támogatásához a SummaHosp a következő felajánlással szeretne hozzájárulni:

  2020. április 06-tól a SummaHosp ingyen hozzáférhetővé teszi magyarországi, egészségügyi ellátók számára az alábbi, azonnal használatba vehető webes szolgáltatásait.

  diktafon

  Diktafon - hangrögzítő és home office 

  A szolgáltatás segítségével az adminisztráció teljes mértékben levehető a frontvonalban teljesítő - védőruházatban mozgó - orvosok és nővérek válláról. Az egészségügyi dolgozó által számítógépre vagy bármilyen mobil eszközre diktált szöveg valós időben kerül feltöltésre a háttérmunkában dolgozók felé, akik ez alapján a szükséges adatrögzítést és adminisztrációt elvégezhetik.

  agyterkep

  Okos Ágytérkép

  Az szolgáltatás alapfunkciója a betegek kórtermi elhelyezkedésének és legfontosabb egészségügyi paramétereinek monitorizálása, egy első ránézésre is áttekinthető felületen. Könnyen követhető az ágykihasználtság, ágyfoglaltság, az egyes betegeknél az alkalmazott terápiák időbenisége, illetve a betegek állapotuk súltyossága szerint színkódot kaphatnak.

  A rendszerek használatához sem a kórházban, sem a home office-ban nem kell külön szoftvert telepíteni, a betanulás szinte azonnali, amit online bemutató is segíti. Amennyiben szeretne élni a felkínált szolgáltatásokkal, a summahosp.hu weboldalon található kapcsolat menüponton keresztül jelezze érdeklődési szándékát!

  summashop