• Intézetünk
 • Munkatársaink
 • Tevékenységeink
 • Orvosoknak
 • Gyakori kérdések
 • Elérhetőségek
 • Karrier
 • Telefon: (+36) 1 489-5200 | E-mail: info@ogk.hu
  language enmagyar
  Sajtómegjelenések
  Sajtóközlemények
  2020-as cikkek
  2019-es cikkek
  2018-as cikkek
  2017-es cikkek
  2016-os cikkek
  2015-ös cikkek
  2014-es cikkek
  2013-as cikkek
  2021-es cikkek

  Karriernap 2019

  I. Országos Egészségügyi Karriernap és Állásbörze

  2019. március 23-án új néven, de a megszokott helyszínen, a Nagyvárad téri Elméleti Tömb épületében rendezték meg a Semmelweis Egyetem Karriernapját. A Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ idén második alkalommal vett részt kiállítóként. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a visszajelzések alapján ismét a mi dupla kiállítóterünk volt az egyik legimpozánsabb a rendezvényen.

  A szervező Semmelweis Alumni csapata idén is sikeresen zárta a rendezvényt: közel 40 egészségügyi intézménnyel és 37 előadóval várták több mint 813 regisztrált hallgatójukat. Az összes jelentősebb szak számára készültek speciális előadásokkal, beszélgetésekkel. „Úgy gondolom, hogy jelenleg a mi Karriernapunk az egyik legjobb útravaló csomag az egészségügyi pályára készülőknek.” – mondta Fügedi Gergely.

  Nagy volt az érdeklődés, sokan keresnek állást

  Az állásbörze 10.00-kor kezdődött, a hallgatók már reggeltől özönlöttek az épületbe és bombázták kérdéseikkel a kiállítókat - lelkesedésük pedig szerencsére késő délutánra sem csappant. A nap során sok fiatal kollégát megismerhettünk, nem csak végzős, hanem negyed, ötödévesek is érdeklődtek, nagyon bátran, részletekbe menően kérdeztek orvos, ápoló és a HR-en dolgozó kollégáinktól. Zömében orvosnak, gyógytornásznak, egészségügyi ügyvitelszervezőnek, gyógyszerésznek készülő hallgatókkal beszélgettünk. 30 fő adta meg az elérhetőségét, mindannyiukkal felvesszük a kapcsolatot és várjuk Őket a közelgő nyílt napunkra!

  Előadással is készültünk

  A Semmelweis Egyetem dísztermében dr. Éltes Péter kollégánk tartott előadást. A szervezők olyan előadókat hívtak meg, akik már néhány éve a pályán vannak, sikeresek a szakmában, azonban még nem felejtették el a pályakezdést és a végzés körüli kihívásokat. Éltes doktor előadásában beszélt a pályakezdéséről, arról, hogy annak idején a TDK munkája kapcsán vette fel a kapcsolatot az intézményünkkel. Előadásában bemutatta az Országos Gerincgyógyászati Központban zajló komprehenzív gerincgyógyászatot és az In Silico Biomechanikai Labort.

  BEK és OGK - megbízható, hiteles partner

  Az volt a célunk a SOTE karriernapon, hogy minél több hallgató ismerje meg a Budai Egészségközpontot és szakkórházát, az Országos Gerincgyógyászati Központot, illetve hitelesen mutassuk be szolgáltatásainkat és munkalehetőségeinket. Nagyon örülünk, hogy rengeteg végzős orvos, gyógytornász és ápoló érdeklődött intézményeink iránt. Örömmel vettük, hogy a jelenlévők bátran és közvetlenül kérdeztek minket ajánlatainkról. Több száz szórólapot, bemutatkozó füzetet és egyéb ajándékot osztottunk ki a fiataloknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 12nm2-es standunk kiemelkedően szép és színvonalas volt. Igencsak figyelemfelkeltő volt a kiállítóterünkben elhelyezett 75"-os LED TV, melyen egész nap a Budai Egészségközpont és az Országos Gerincgyógyászati Központ videói futottak: munkavállalói interjúk, gyógytorna videók és különböző prezentációk.

  02
  9
  04
  6
  5
  19
  11